Oranje Toernooi 2024

Op zaterdag 27 april 2024 hebben we het oranje toernooi natuurlijk op koningsdag gespeeld op De Stok.

Ondanks dat het weer  ‘s ochtends er niet geweldig uitzag, had buienradar gelijk en hebben we het voor het merendeel droog gehad.

Diegenen, die erg hun best hebben gedaan, werden op het laatst nog even getrakteerd op een klein buitje.

Gelukkig konden wij weer de rode en gele afslagen gebruiken en waren de matten niet meer nodig. Dit was voor diverse spelers weer een uitdaging wegens de veranderde situatie en afstanden, dus was het weer even zoeken naar de juiste club en tee.

De opkomst was met 25 personen zoals vorig jaar en werd door iedereen als heel gezellig ervaren. De dames waren met 15 tegen 10 heren in de meerderheid,

Als bijzonderheid deze dag was een aantal caravans en campers, die een weekend te gast waren op de golfbaan, wat in goede harmonie verlopen is, waarvoor onze dank aan Jolanda en het personeel.

Uiteindelijk stranden de meeste flights op hole 11, terwijl de nummers 1 en 2 het spannend hielden met minimaal slagen verschil op hole 12, bij binnenkomst was er natuurlijk weer een oranje alcoholische of eventueel een niet alcoholische versnapering.

Zoals gewoonlijk had Dorien weer uitstekend voor de prijzen en de versnaperingen gezorgd.

Bij de prijsuitreiking was er voor alle deelnemers een prijs, zodat geen van de deelnemers met lege handen naar huis is gegaan.

 

Met vriendelijke groet, de W&E commissie.