Beste golfer,

De eerste twee maanden van dit jaar zitten er alweer bijna op. Dit betekent dat het voorjaar in zicht komt en beter weer op komst is. Iedereen kan weer gaan genieten van een heerlijk golfrondje op onze baan en van alle faciliteiten daaromheen. De hoogste tijd dus om jullie te informeren over alle ontwikkelingen op Golfbaan De Stok, die zich zowel voor als achter de schermen afspelen. We realiseren ons dat we in deze nieuwsbrief behoorlijk wat informatie in één keer brengen. We willen u echter zo goed en volledig mogelijk informeren, zodat u weet wat u de komende periode kunt verwachten.

Nieuwe eigenaren en management
Golfbaan De Stok maakte voorheen onderdeel uit van de groep exploitatie met Golfbaan Crimpenerhout. Onlangs hebben Ton Verver en Jasper Brinkman het eigendom en de exploitatie van Golfbaan De Stok uit deze groep gehaald. Zij hebben Golfbaan De Stok als zelfstandig juridische entiteit in eigendom genomen. Concreet betekent dit dat Golfbaan De Stok een volledig zelfstandige onderneming is geworden die geen juridische of anderszins contractuele bindingen meer heeft met Golfbaan Crimpenerhout. Wél blijft het wederzijdse speelrecht voor u van toepassing! Deze overname en de ambities die nagestreefd worden geeft alle betrokkenen het vertrouwen in een gezonde toekomst van Golfbaan De Stok, zowel voor de baan, de vereniging als de horeca. Voor de dagelijkse leiding van de gehele exploitatie is Marcel Vugts aangesteld. Sinds het begin van dit jaar is hij deze uitdaging met veel enthousiasme en plezier aangegaan.

Team Golfbaan De Stok
Alle medewerkers van Golfbaan De Stok vormen één team die gezamenlijk dezelfde ambitie nastreven, namelijk zorg dragen voor een laagdrempelig en gastvrij ontvangst voor al onze leden en gasten. Daarbij staan service met een glimlach en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. We streven ernaar alle leden en gasten een fijn verblijf te bezorgen op onze mooie golfbaan en alle faciliteiten daaromheen. Hieronder in het kort een overzicht van de verantwoordelijke medewerkers binnen het team:

· Algemeen management, Horeca, Golfbaan en professionals: Marcel Vugts
· Receptie, shop en administratie: Isabelle van Etten
· Keuken: Marcel Segers
· Evenementen en activiteiten: Nienke Brosens

Onderhoud van de baan
Ook dit jaar is het onderhoud van de baan contractueel uitbesteed aan een professionele partij. Met ruim 25 jaar ervaring in het onderhoud, de aanleg van en het advies voor diverse golfbanen in Nederland, is Berkelmans Golftechniek een uiterst geschikte partij om het onderhoud van onze baan te verzorgen. Buiten het onderhoud gaan wij dit seizoen, in samenwerking met Berkelmans Golftechniek, de volgende zaken aanpakken:

· Nieuwe drainage van hole 1;
· Nieuwe en betere paden door de baan heen aanleggen (schelpenpaden);
· Opknappen en extra aanvullen van de bunkers;
· Extra prikken van de greens;
· Extra snoeiwerk verrichten aan een aantal bomen onder de hoogspanningsmasten.

Driving range
Op korte termijn gaan we aan de slag met de driving range, zodat ook deze in gebruikersvriendelijkheid en kwaliteit verbeterd wordt. Wat gaan we doen? We gaan een aantal afslagmatten vervangen en op alle afslagplaatsen worden “ball trays” geplaatst waar u gemakkelijk uw ballen in kunt plaatsen voor het afslaan. Ook de netten, kabels en lieren worden gerepareerd en er vindt een aanpassing in de verlichting plaats, waardoor u ook in de avonduren prettig een balletje kunt slaan. Verder werken we aan een oplossing voor de wateroverlast op de afslagplaatsen na een regenbui. Tot slot worden er nieuwe targets in het veld geplaatst en zijn we de mogelijkheid aan het onderzoeken om een verbinding tot stand te brengen tussen de driving range en het terras.

Terras
In maart wordt het terras opnieuw aangelegd, zodat het er weer netjes en strak bij ligt. Ook het oude meubilair wordt vervangen, zodat het geheel een perfecte basis vormt voor het terras met toch wel één van de mooiste uitzichten van Roosendaal! Horeca Een kleine wijnkaart, een speciaal bierkaart en een koffiekaart zijn een start om u kennis te laten maken met een aantal nieuwe en lekkere producten. Ook de menukaart wordt voor dit seizoen volledig vernieuwd. We gaan voor gastvrijheid en kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We hopen u regelmatig te mogen verwelkomen op ons terras of in onze brasserie!

Shop
Het assortiment van onze shop wordt binnenkort enigszins aangepast. We zijn erin geslaagd een voor ons nieuw kledingmerk met toebehoren te gaan voeren. ‘Under Armour’, een echt sportmerk wat enorm in opkomst is en waar ook de huidige nummer 1 van de wereld in gekleed is. We zijn benieuwd of jullie er net zo enthousiast over zijn als wij. Uiteraard gaan we de schappen ook weer vullen met de vertrouwde merken die we al in ons assortiment hebben, waaronder Back Tee, Calvin Klein , Dwyers, FootJoy, Titleist etc.

Abonnementen en mogelijke betaalwijze
Voor het lidmaatschap van de baan zijn er drie mogelijkheden tot betaling. In onderstaand voorbeeld is uitgegaan van de tarieven voor volwassenen. 1. Factuur per jaar; € 640,00 per jaar 2. Betaling per kwartaal via automatische incasso (SEPA); € 167,50 per kwartaal 3. Betaling per maand via automatische incasso (SEPA); € 58,00 per maand Voor bedrijven biedt Golfbaan De Stok diverse abonnementsvormen aan die fiscaal aantrekkelijk zijn. Met een bedrijfslidmaatschap bent u automatisch lid van de Businessclub van Golfbaan De Stok. Overige informatie over de lidmaatschappen, de mogelijkheden van de baan en de vereniging kunt u opvragen bij de receptie in de hal en vinden op onze website www.golfbaandestok.nl.

Frisse nieuwe huisstijl
De nieuwe exploitatie van Golfbaan De Stok was tevens een mooi moment om de huidige huisstijl en communicatiestructuur kritisch onder de loep te nemen. Om de uitstraling van Golfbaan De Stok beter aan te laten sluiten bij de ambitie die we nastreven, is een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld en wordt de website de komende periode volledig vernieuwd. Ook het gebruik van social media gaat actiever ingezet worden. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Like ons alvast op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Mocht u na het lezen van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact met mij op.

Met sportieve groet, Marcel Vugts marcel@golfbaandestok.nl